De 41e Editie van de SPIE Internationale Junioren Driedaagse was weer GRANDIOOS!

Geachte heer/mevrouw,

Het bestuur van de SPIE Internationale Juniorendriedaagse van Axel vindt het dan ook bijzonder gepast om bij deze alle vrijwilligers te bedanken voor hun geweldige inzet.

Wij zijn heel erg dankbaar voor de prachtige sponsoren die zich aan ons evenement hebben verbonden. Dankzij hen is het vooral mogelijk om onze schitterende wedstrijd financieel op de kaart te zetten.

Wij willen grote dank uitspreken aan alle vrijwilligers! ZONDER HEN GÉÉN DRIEDAAGSE!

Graag bedanken wij de politie en het jurykorps die onze wedstrijd uitstekend hebben begeleid. Ook dit jaar kregen wij van de politie en de jury niets anders dan lof. We werden geprezen over de goede, veilige, professionele wijze van organiseren voor een jongeren categorie (17-18 jaar), die garant staan voor de toekomst van het wielrennen.

Ook diverse ploegleiders spraken hun lof uit over de wijze waarop onze wedstrijd was georganiseerd en hebben zich nu al aangemeld voor de 42e editie. Uiteraard bedanken wij ook hen voor het mooie deelnemersveld en het sportieve gedrag tijdens de Driedaagse, want ook zonder hen is het helemaal niets.

Men vond de wedstrijd zeer attractief en staat als een rots op de wereldkalender!

De beveiliging en medische verzorging werden genoemd als een voorbeeld voor velen.

Wij kregen ook een compliment voor de chauffeurs in de wedstrijdkaravaan. Ook dit willen wij graag met jullie delen.


Uiteraard de mensen van onze bouwploeg die er voor zorgden dat alle etappes weer op tijd klaar stonden en na afloop alles weer keurig binnen no time hadden opgeruimd. 

De huishoudelijke dienst die ervoor zorgde dat iedereen op tijd bevoorraad werd

Verder willen wij iedereen die zijn of haar steentje heeft bijgedragen om van deze 41e editie een enorm succes te maken in welke vorm dan ook heel erg hartelijk bedanken. 

Wij kijken nu al uit naar de: 

42e SPIE INTERNATIONALE JUNIORENDRIEDAAGSE VAN AXEL 2024 op 17-18 en 19 mei.

       500_j3d_2023_4e_etappe_29.jpg

 

 Namens het bestuur van de SPIE Internationale Juniorendriedaagse van Axel

realisatie: TiDi Media

uitschrijven