Realisatie: TiDi Graphics
Nederlands English

welkom

De 33e Internationale Junioren Driedaagse in Axel is klaar voor de start. Tal van internationale (landen-) teams hebben zich aangemeld met maar liefst 198 wielrenners. Deze renners hebben vier prachtige etappes voor de boeg; de Zeeuws-Vlaamse polders, de slopende kasseien en de echte kuitenbijters in de Vlaamse Ardennen vragen het uiterste van de jonge renners.

De stichting Internationale Junioren Driedaagse is bijzonder trots dat zoveel wielertalent zich tijdens dit weekend verzamelt in Axel en zal er alles aandoen om er een bijzonder, sportief weekend van te maken.

De Internationale Junioren Driedaagse is een sportief evenement waarbij jong en oud in eigen streek kunnen genieten van enthousiaste en ijzersterke topwielrenners!

 Arnold Suy overleden!
Op donderdag 05-02-2014 is oud penningmeester/ bestuurslid Arnold Suy op 68 jarige leeftijd overleden. Bij deze willen wij de familie onze condoleance overbrengen en hen heel veel sterkte toewensen in deze moeilijke tijd.
Lees verder »
Bram Cambier opvolger van Rolf Mobach
Tijdens de bestuursvergadering van 10-09-2013 is dhr. Bram Cambier gekozen tot nieuwe voorzitter van de Internationale Juniorendriedaagse van Axel.
Lees verder »
Bram Cambier opvolger van Rolf Mobach
Luyckx wint Juniorendriedaagse
STRIJPEN - Brent Luyckx heeft zondag de 32e editie van de Internationale Juniorendriedaagse gewonnen. De Belgische wielrenner van Avia Crabbe Team maakte in de vierde en laatste etappe Strijpen-Strijpen deel uit van een kopgroep van twaalf man die een beslissend gat sloeg.
Lees verder »
Luyckx wint Juniorendriedaagse