Realisatie: TiDi Graphics
Nederlands English

welkom

De 34e Internationale Junioren Driedaagse 2015 is afgesloten met een geweldige winnaar: Max Kanter van de nationale selectie Duitsland zette zich hiermee op onze mooie palmares.

De data voor de nieuwe 35e Internationale Juniorendriedaagse van Axel zijn inmiddels ook al weer bekend. Op 20, 21 en 22 mei 2016 strijden de tweehonderd jonge wielrenners weer om de felbegeerde kampioenstitel. Zeeuws-Vlaamse polders, Zeeuwse zeewind, slopende kasseien en bikkelharde kuitenbijters in de Vlaamse Ardennen zijn kenmerkend voor deze internationale wielerkoers voor aanstormend wielertalent.

De koers mag zich de laatste jaren verheugen in toenemende belangstelling vanuit het Delta Zeelandfonds, de provincie, gemeente en het regionale bedrijfsleven. Daarnaast spelen de vele vrijwilligers een belangrijke rol bij de organisatie van dit internationale wielerevenement.

De stichting Internationale Junioren Driedaagse is met recht trots dat zoveel jonge talenten zich jaarlijks in Axel verzamelen. De komende maanden werkt zij hard om het succes van de afgelopen koers minimaal te evenaren.

Volg onze live tweetsHet Foto-album van de 34e Internationale Juniorendriedaagse van Axel staan nu online!
Zie pagina: http://www.juniorendriedaagse.nl/beeld/ De foto's zijn beschikbaar gesteld door: www.dewafoto.com
Lees verder »
Het Foto-album van de 34e Internationale Juniorendriedaagse van Axel staan nu online!
Videoreportage Internationale Junioren Driedaagse etappe 4
De slotetappe van de Internationale Junioren Driedaagse is ten prooi gevallen aan de Belg Bjorg Lambrecht. De renner van Avia was na een heuvelachtige rit van 93,2 kilometer de sterkste van een viertal koplopers in eigen land. De Zeeuw Jarno Mobach finishte op een verdienstelijke...
Lees verder »
Videoreportage Internationale Junioren Driedaagse etappe 4
Max Kanter wint 34e editie van de Internationale Juniorendriedaagse van Axel!
Max kanter van de nationale selectie Duitsland heeft de 34e editie van de Internationale Juniorendriedaagse van Axel op zijn naam geschreven. Hij had 29 seconden voorsprong op Mario Spengler van de Zwiterse selectie. Matthew Bostock van de nationale selectie van Groot Brittanniƫ...
Lees verder »
Max Kanter wint 34e editie van de Internationale Juniorendriedaagse van Axel!