Mede door de vele vrijwilligers werd de 36e editie weer een geweldig succes!

Het bestuur van de SPIE Internationale Juniorendriedaagse van Axel vindt het bijzonder gepast om bij deze alle vrijwilligers te bedanken voor hun geweldige inzet.
Wij zijn heel erg dankbaar voor de prachtige sponsoren die zich aan ons evenement hebben verbonden. Dankzij hen is het vooral mogelijk om onze schitterende wedstrijd financieel op de kaart te zetten.

Het bestuur van de SPIE Internationale Juniorendriedaagse van Axel vindt het bijzonder gepast om bij deze alle vrijwilligers te bedanken voor hun geweldige inzet.

Wij zijn heel erg dankbaar voor de prachtige sponsoren die zich aan ons evenement hebben verbonden. Dankzij hen is het vooral mogelijk om onze schitterende wedstrijd financieel op de kaart te zetten.

Graag bedanken wij de politie en het jurykorps die onze wedstrijd uitstekend hebben begeleid.

Wij willen grote dank uitspreken aan alle vrijwilligers! ZONDER HEN GÉÉN DRIEDAAGSE!

Ook dit jaar kregen wij van de politie en de jury niets anders dan lof. 
We werden geprezen over de goede, professionele wijze van organiseren van een dergelijk groot evenement.  

Ook diverse ploegleiders spraken hun lof uit over de wijze waarop onze wedstrijd was georganiseerd en hebben zich nu al aangemeld voor de 37e editie. Uiteraard bedanken wij ook hen voor het mooie deelnemersveld en het sportieve gedrag tijdens de Driedaagse, want ook zonder hen is het helemaal niets.

Men vond de wedstrijd zeer attractief en staat als een rots op wereldkalender!

De beveiliging en medische verzorging werd genoemd als een voorbeeld voor velen.

Wij kregen ook een compliment voor de chauffeurs in de wedstrijdkaravaan. Ook dit willen wij graag met jullie delen.

Verder willen wij iedereen die zijn of haar steentje heeft bijgedragen om van deze 36e editie een enorm succes te maken in welke vorm dan ook heel erg hartelijk bedanken. 

Wij kijken nu al uit naar de 37e SPIE INTERNATIONALE JUNIORENDRIEDAAGSE VAN AXEL 2018, dus noteer de volgende data alvast in uw agenda:

500_bermbord_2018.jpg

Het bestuur SPIE Internationale Juniorendriedaagse.